Прорив Саакашвілі в Україну: з'явилися нові подробиці справи
Категорія
Політика
Дата публікації

Прорив Саакашвілі в Україну: з'явилися нові подробиці справи

Прорив Саакашвілі в Україну: з'явилися нові подробиці справи
Джерело:  interfax.com.ua

Колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, який звинувачується в незаконному перетині державного кордону України, підписав протокол про вчинення злочину.

У той же час він підписав і документ своїх адвокатів із запереченнями здійснення незаконного прориву через кордон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Тимошенко і Семенченко приїхали до Львова до Саакашвілі

Відзначається, що бійці Держприкордонслужби приєднали до протоколу заперечення адвокатів і покинули територію готелю "Леополіс" у Львові, де вони з ранку чекали Саакашвілі.

При цьому сам політик заявив про намір вже з середи, 13 вересня, почати поїздки по Україні.

У той же час, за даними Міністерства внутрішніх справ України, за фактом прориву кордону 10 вересня на пункті пропуску "Шегині" було затримано п'ять осіб, близько сотні осіб опитано в якості свідків, встановлено шість ймовірних організаторів і 32 активних учасників.

Як повідомляв ONLINE.UA, при прориві Міхеїла Саакашвілі і його соратників через кордон України постраждало 16 прикордонників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?