У Росії сталася серія загадкових "мінувань"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася серія загадкових "мінувань"

У Росії сталася серія загадкових "мінувань"
Джерело:  Meduza

З 10 вересня в великих містах Росії проводяться евакуації об'єктів інфраструктури нібито через мінування, при цьому справжні причини поки залишаються невідомими.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meduza.

Читайте також: Путін не вічний: Грицак різко звернувся до директора ФСБ, з'явилося відео

Відзначається, що 10 вересня в Омську по черзі "замінували" будівлю адміністрації, кілька кінотеатрів і торгово-розважальних центрів, великі готелі, ринки, школи, відділення Пенсійного фонду, при цьому ні в одному з об'єктів вибухівки не виявили.

11-12 вересня через анонімні дзвінки евакуювали людей з великих об'єктів інфраструктури в Брянську, Владивостоці, Єкатеринбурзі, Красноярську, Магадані, Новосибірську, Пермі, Рязані, Ставрополі, Уфі і Челябінську. Так, в Пермі всього евакуювали близько семи тисяч чоловік, при цьому загальне число евакуйованих в Росії невідомо.

Силовики РФ стверджують, що інциденти пояснюються "телефонним тероризмом". За деякими даними, дзвонили не з території Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ попереджала про можливість організації ФСБ Росії терактів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?