Хілларі Клінтон видала книжку про вибори президента у США
Категорія
Культура
Дата публікації

Хілларі Клінтон видала книжку про вибори президента у США

Хілларі Клінтон видала книжку про вибори президента у США
Джерело:  The Guardian

У Сполучених Штатах випустили перший тираж книги колишнього претендента на пост президента країни Хілларі Клінтон.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Екс-держсекретар США назвала свої мемуари "Що сталося" (What Happened). В них політик намагається аналізувати причини своєї поразки Дональду Трампу на виборах президента Сполучених Штатів Америки в 2016 році.

Читайте також: Клінтон назвала Путіна серед причин своєї поразки на виборах, Трамп глузливо відповів

"Майже кожен день з 8 листопада 2016 року я боролася з одним і тим же питанням: "Чому я програла?" Іноді важко зосередитися на чому-небудь ще. Я повертаюсь до своїх недоліків і помилок, які ми зробили, я беру на себе відповідальність за них", - написала Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, що це не перші мемуари Хілларі Клінтон. Політик раніше видала книжки "Важкі рішення", "Запрошення до Білого дому" та інші.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній держсекретар США та екс-кандидат у президенти Хілларі Клінтон планує створити нову політичну групу, що фінансуватиме організації, які будуть протистояти порядку денному американського лідера Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?