В Кабміні повідомили, за якої умови Україна отримає новий транш від МВФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кабміні повідомили, за якої умови Україна отримає новий транш від МВФ

В Кабміні повідомили, за якої умови Україна отримає новий транш від МВФ
Джерело:  24 канал

В Кабінеті міністрів України повідомили, що держава отримає черговий грошовий транш від МВФ до кінця 2017 року, за умови ухвалення парламентом пенсійної реформи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Вадим Денисенко, народний депутат від БПП, представник Кабміну в українському парламенті заявив про це в ефірі одного з українських телеканалів.

Денисенко сказав, що головною умовою для отримання траншу від Фонду стала не земельна реформа, як було раніше. Наразі актуальним стало ухвалення пенсійної реформи.

Читайте також: Гройсман назвав терміни ухвалення пенсійної реформи в Україні

"Якщо ми зараз зможемо ухвалити у парламенті пенсійну реформу, думаю, це буде таким собі лакмусовим папірцем для того, щоб отримати можливий транш уже у 2017 році", – повідомив Денисенко.

Нардеп додав, що Верховна Рада може розглянути законопроект пенсійної реформи наступного сесійного тижня.

Як повідомляв ONLINE.UA, після проведення пенсійної реформи в Україні максимальний розмір пенсійних виплат залишиться на рівні 10 тисяч 740 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?