Стало відомо, коли Росія потрапить до списку країн міграційного ризику
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Росія потрапить до списку країн міграційного ризику

Стало відомо, коли Росія потрапить до списку країн міграційного ризику
Джерело:  interfax.com.ua

СБУ та МЗС повинні внести Росію до списку країн міграційного ризику до 30 вересня 2017 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

Агентство повідомляє, що на засіданні 13 вересня Верховна Рада планує розглянути проект плану виконання указу президента про введення в силу рішення "Про посилення контролю за в'їздом в Україну, виїздом з України іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил перебування на території України".

Передбачається, що Міністерство закордонних справ і Служба Безпеки України мають забезпечити оновлення списку країн міграційного ризику, включивши до нього Росію. Після цього відомства мають проінформувати про це Кабмін і апарат РНБО.

Читайте також: В Кабміні повідомили, за якої умови Україна отримає новий транш від МВФ

Планується, що Рада доручить СБУ, МВС, Державній прикордонній службі, Службі зовнішньої розвідки та Державній міграційній службі посилити контроль за в'їздом і виїздом з країни осіб без громадянства та іноземців, включно з громадянами Росії, до 30 вересня 2017 року.

За вдосконалення законодавства про порядок реєстрації місця перебування/проживання на території України осіб без громадянства та іноземців, що є громадянами держав міграційного ризику або в'їхали до України з території тих країн до 20 вересня, будуть відповідати МВС, Міністерство регіонального розвитку та Міграційна служба України.

Крім того, до 30 жовтня МВС, МЗС, Міграційна служба та Державна прикордонна служба отримають доручення опрацювати етапність та механізм впровадження проекту "Про посилення контролю за в'їздом в Україну".

Як повідомляв ONLINE.UA, угоду про взаємодію України та Росії в питанні експорту товарів військового призначення до третіх країн розірвали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?