Загострення обстановки і танки під Донецьком: з'явилися тривожні дані з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення обстановки і танки під Донецьком: з'явилися тривожні дані з АТО

Загострення обстановки і танки під Донецьком: з'явилися тривожні дані з АТО
Джерело:  online.ua

Протягом минулої доби ситуація в зоні бойових дій на Донбасі загострилася: терористи збільшили кількість обстрілів, внаслідок чого постраждало двоє бійців АТО, а під Донецьком виявили десятки танків.

Про це йдеться у зведенні штабу АТО і звіті спостерігачів СММ ОБСЄ, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: Миротворці ООН на Донбасі: в ЗМІ з'явилися деталі плану Росії

Протягом 12 вересня бойовики вели вогонь з гранатометів, мінометів 82 і 120 мм калібру, кулеметів і стрілецької зброї по Авдіївці, Піскам і Кам'янці, з гранатометів і мінометів, - по Водяному і Широкино, з гранатометів і кулеметів по Кримському.

Всього за добу було зафіксовано 27 обстрілів, на які українські військові через пряму загрозу життю кілька разів дали вогневу відповідь.

Крім іншого, в останньому звіті моніторингової місії ОБСЄ йдеться про фіксацію безпілотником близько 40 невпізнаних танків в 65 кілометрах від Донецька.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про підготовку бойовиками великої вогневої провокації під Донецьком з метою подальшого звинувачення в ній української армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?