Online Media Guru (OMG): освітня конференція з digital media та інтернет-журналістики  
Категорія
Технології
Дата публікації

Online Media Guru (OMG): освітня конференція з digital media та інтернет-журналістики  

Online Media Guru (OMG): освітня конференція з digital media та інтернет-журналістики  
Джерело:  online.ua

7-8 жовтня 2017 року в Києві відбудеться навчальна конференція (лекторій), що присвячена digital media та інтернет-журналістиці – Online Media Guru ( OMG). Захід організовується MastersHub спільно з Освітнім Порталом ТМ.

Будуть представлені CEO, головні редактори та експерти топ онлайн-медіа, а саме: Громадське радіо, Сеть городских порталов "В городе" , ОБОЗРЕВАТЕЛЬ, ONLINE.UA, Футбольный портал UA-Футбол, Детектор медіа, B2Blogger.com, Петр и Мазепа, KyivPost.com та ін.

Іноземними спікерами цього разу будуть гуру світових онлайн-медіа, а саме:

1. MARK CHALLINOR, комерційний директор компанії Trinity Mirror (Велика Британія), яка включає більше 80 онлайн-видань, серед яких легендарні Daily Mirror, Daily Post та Liverpool Echo News. Марк також працював над створенням мобільних платформ у всесвітньовідомому  The Telegraph.

Він також входить до складу ради директорів The International News Media Association (INMA) - провідної громадської організації для медіа-компанії, що прагнуть збільшити дохід

2. EMMA LACEY-BORDEAUX, редактор однієї з найавторитетніших телерадіокомпаній світу CNN, США.

Раніше вона була редактором/продюсером на CNN Radio та CNN.com, що висвітлювали всі резонансні події, починаючи від президентських виборів США 2012 року до стрілянини у школі Сенді-Хук. Емма прочитає відеолекцію на тему сторітелінгу (storytelling)

3. ALEN MLATISUMA, керуючий редактор Voice of America, США.

Ален здійснює управління Євразійським відділом VOA (Голос Америки) щодо розвитку цифрових медіа, а також залучення аудиторії на медіаринках пострадянських країн. Він має великий досвід у збільшенні аудиторії онлайн - медіа , завдяки поєднанню програмування, створенню контенту, використанню соціальних мереж та SEO. Ален прочитає відеолекцію на тему створення та дистрибуції контенту

Варто зауважити, що організатори очікують ще на декількох іноземних спікерів , які будуть оголошені трохи пізніше.

Тематики лекторію: запуск і монетизація медіа; соціальні медіа; створення контенту: копірайтинг/ сторітелінг; інтернет-журналістика; smm/контент-маркетинг.

Відвідувачі отримають предметні знання і навички, а також методологію їх застосування, а саме:

1) Як створювати професійний та читабельний контент для медіа: основи копірайтингу, аудіо- , відеомейкінг, блогінг;

2) Які існують інструменти аналітики та ефективної дистрибуції контенту;

3) Які способи монетизації онлайн - медіа доцільно застосовувати: нативна реклама, subscription формат та тощо;

4) Розуміння управлінських аспектів та основ запуску онлай-медіа.

По завершенні лекторію слухачі отримають дипломи, які підтвердять отримані ними знання і навички .

Крім того, на заході відвідувачі зможуть завести нові цікаві знайомства, обговорити актуальні ідеї і, можливо, навіть започаткувати спільний проект.

OMG буде корисним: журналістам, копірайтерам, smm, маркетологам та PR-менеджерам, CEO, тим, хто планує започаткувати свій digital-media бізнес, молодим спеціалістам, які хочуть працювати у галузі онлайн-медіа.

Детальна інформація про захід - тут.

Сторінка заходу у Facebook.

Зареєструватись на конференцію вже можна за посиланням.

Де: м. Київ, БЦ Парус (конференц - центр), вул. Мечникова, 2

Коли: 7-8 жовтня 2017 року

Контакти: E-mail: [email protected] Тел: +38 067 324 05 59

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?