Відстеження законності будівництва у Києві на більш високому рівні, ніж в передмісті, - Олег Василенко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Відстеження законності будівництва у Києві на більш високому рівні, ніж в передмісті, - Олег Василенко

Відстеження законності будівництва у Києві на більш високому рівні, ніж в передмісті, - Олег Василенко
Джерело:  fakty.ictv.ua

Про те, що в Києві рівень перевірок і відстеження законності будівництва на більш високому рівні, ніж в передмісті, тому інвестори схильні більше довіряти столичним забудовникам, розповів Олег Василенко, заступник голови правління банку «АРКАДА» повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Факти.ICTV.

Він пояснив, що ситуація часто залежить від потреб інвестора. «Покупці є різні. Є ті, хто купує житло для себе, щоб там жити. Але є значна частина людей, які інвестують в нерухомість з різними цілями: або в об'єкт на перепродаж, або для здачі в оренду. Є частина людей, що інвестують в нерухомість. Адже в гривнях дешевше коштувати квартира не буде. Житло в столиці завжди буде на порядок ліквіднішим, ніж житло в передмісті», - підкреслив експерт.

Олег Василенко також додав, що є частина людей, які заробляють на інвестуванні, а потім на продажу готової квартири. «Такі люди вкладають тільки в столичну нерухомість. Якщо в Київській області невідомо, що з житловим комплексом трапиться через п'ять років, то в Києві житло завжди буде обігріто, забезпечено водою, буде під'їзд. З точки зору збереження коштів, це зовсім інша справа. За нашими підрахунками, таких інвесторів близько 25%, а в періоди зростання будівництва, підйому економіки їх кількість доходить до 50%», - зазначив заступник голови правління банку «АРКАДА».

Банк «АРКАДА» займає лідируючі позиції в рейтингах компаній, які реалізують найбільші проекти будівництва житлових комплексів в столиці. Банк виступає управителем Фонду фінансування будівництва, тобто залучає гроші інвесторів, контролює процес зведення ЖК і тільки після здачі будинку в експлуатацію заселяє нових мешканців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?