Посаду директора з комунікації Білого дому зайняла 28-річна модель
Категорія
Політика
Дата публікації

Посаду директора з комунікації Білого дому зайняла 28-річна модель

Посаду директора з комунікації Білого дому зайняла 28-річна модель
Джерело:  BBC

Директором із комунікацій у Білому домі стала колишня модель - 28-річна Хоуп Хікс.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

У минулому екс-модель була прес-аташе модного бренду Іванки Трамп, а згодом допомагала в штабі Дональда Трампа під час президентської кампанії. З серпня 2017 Хікс виконувала обов'язки помічниці директора із комунікацій у Білому домі.

Колишня працівниця у Trump Organization також була директором зі стратегічних зв'язків самого президента США Дональда Трампа.

Повідомляється, що це четвертий директор із комунікацій за час президентства Дональда Трампа. До цього посаду обіймав Ентоні Скарамуччі, якого в липні звільнили.

Крім того, зазначається, що Хікс є однією із найнадійніших помічниць Трампа.

Читайте також: Хілларі Клінтон видала книжку про вибори президента у США

У минулому Хікс під час навчання працювала моделлю, зокрема знімалася для бренду Ральфа Лорена, а пізніше стала прес-аташе модного будинку доньки Трампа Іванки. У 2016 році вона однією з перших приєдналася до президентської кампанії Дональда Трампа. У штабі вона відповідала на запити преси.

Головне завдання Хікс на посаді директора зі зв'язків Білого дому - формулювання сигналів, які посилає адміністрація. Проте повідомляється, що її функції будуть не настільки значимими, як робота прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 серпня 28-річна модель Хоуп Хікс була призначена на посаду виконуючого обов’язки директора з комунікацій Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?