Підривача авто Махаурі на Бессарабці зафіксували відеокамери - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

Підривача авто Махаурі на Бессарабці зафіксували відеокамери - ЗМІ

Підривача авто Махаурі на Бессарабці зафіксували відеокамери - ЗМІ

Правоохоронці мають відеозапис, на якому видно невідомого чоловіка, що дистанційно здійснює підрив автомобіля Тимура Махаурі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

Посилаючись на свої джерела, видання пише, що на відео можна розгледіти, як невідомий привів у дію підривний механізм віддалено. Бомба була закладена в салоні машини Махаурі.
Невідомий підривник після детонації сховався в підземному переході неподалік Бессарабської площі.

Читайте також: Вибух авто в Києві: екс-чоловік постраждалої розповів деталі

Зазначається, що слідство повністю виключає спрацьовування вибухівки, яку загиблий міг возити з собою в автомобілі.

"На місці вибуху виявили частини детонатора і механізму, який приводить його в дію за радіосигналом. Усі виявлені елементи знаходяться на експертизі", - заявило джерело.

Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті вибуху автомобіля на Бессарабській площі 8 версня загинув громадянин грузії Тимур Махаурі. Постраждалою, що їхала з ним, виявилася 32-річна модель Наталія Кошель. На задньому сидінні авто була її семирічна донька від першого шлюбу. Лікарі повідомили журналістам, що Наталя на даний момент перебуває в реанімації, її дитина майже не постраждала, не враховуючи дифузії легенів, опіків та сильного шоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?