У Міноборони Росії назвали "оборонними" військові навчання "Захід-2017"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Міноборони Росії назвали "оборонними" військові навчання "Захід-2017"

У Міноборони Росії назвали "оборонними" військові навчання "Захід-2017"

Росія перекидає першу танкову армію з Підмосков'я до Білорусі в рамках "оборонних" військових навчань "Захід-2017".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

У прес-службі Міноборони повідомили, що за задумом навчань була отримана оперативна інформація про виявлення на території Союзної держави незаконного збройного формування (НЗФ).

"Командування Західного військового округу прийняло рішення про підйом за тривогою особового складу окремої танкової бригади 1-ї гвардійської танкової армії, дислокованої в Підмосков'ї", - йдеться у заяві.

Читайте також: «Непохитна стійкість-2017»: учасники НАТО хочуть чітко розуміти наміри Путіна, щоб виключити будь-які непорозуміння

Повідомляється, що протягом доби особовий склад танкового з'єднання разом зі штатним озброєнням і технікою буде перекинуто військовим ешелоном в район проведення навчання на територію Білорусі після того, як він здійснить марш на залізничну станцію навантаження.

У ході "Захід-2017" планується, що російсько-білоруські війська будуть відпрацьовувати питання всебічного забезпечення та взаємодії, сучасні підходи бойового застосування підрозділів при веденні боротьби з диверсійно-розвідувальними групами противника та НЗФ.

Нагадаємо, проведення навчань заплановано на 14-20 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні масштабних російсько-білоруських військових навчань "Захід-2017" до Польщі доставили американські танки і гармати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?