«Ви банда минулого. І за вами немає майбутнього», - Рабінович на мітингу під НБУ про Гонтарєву і Льовочкіна
Категорія
Політика
Дата публікації

«Ви банда минулого. І за вами немає майбутнього», - Рабінович на мітингу під НБУ про Гонтарєву і Льовочкіна

«Ви банда минулого. І за вами немає майбутнього», - Рабінович на мітингу під НБУ про Гонтарєву і Льовочкіна
Джерело:  rbc.ua

Думку про те, що Опоблок заступився за НБУ, тому що вони разом грабують людей, а самі глава НБУ Валерія Гонтарєва і народний депутат Сергій Льовочкін (Опоблок) є «бандою минулого», яка обікрала український народ висловив народний депутат України, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович на безстроковій акції протесту, яка триває біля Нацбанку, передає ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».

"А можна питання. Чому раптом «Опозиційний блок» заступився за Національний банк? Відповідь у вас є. Тому що вони крадуть разом. Тому що за цю миску, в яку їм насипають, вони продовжують продавати влади людей. У нас проблема влади і проблема опозиції. Якщо ви пам'ятаєте, навіть коли перемагав Янукович, Тігіпко віддали 12-13% люди. І на другий день він продав людей і пішов в одну і ту ж групу. Сьогодні відбувається те ж саме. На мій превеликий жаль, опозицію купують, а кого не можуть купити, залякують, відкривають кримінальні справи. Так ось я хочу сказати. Нас вони не залякають. Я повернувся до вас з допиту. Ми повернемося до вас з допиту. А вони з нього не повернуться. І нічого не допоможе їм. Національний банк України є сьогодні корупційним кублом. Гонтарєва і Рожкова винні в тому, що вони обікрали людей. Тому і цієї Гонтарєвої, і цього Льовочкіну ми говоримо одне: «Ви банда минулого. І за вами немає майбутнього. І Україна піде без вас!» - підкреслив політик.

Він висловив обурення, що український телеканал «Інтер», власником якого є Льовочкін, в одному зі своїх сюжетів розповів про те, що учасники мітингу біля Нацбанку «погано пахнуть».

«Я дивився великий сюжет. Вони сказали, що тут нас стоїть 400 чоловік - бомжів. Вони сказали, що тут люди погано пахнуть. Тварі, які обікрали вас, тварі, які Льовочкін і його банда. Які стоять за спинами 5 президентів. Які володіють «інтерами», банками «Надра». Вони сказали, що тут немає жодної людини, яка постраждала від банківської системи. Я хочу, щоб запам'ятовували все це. Вони кажуть, що від нас погано пахне. Від них пахне лайном, яке вони, тварі, які обікрали країну, що будують сьогодні за містом багатокілометрові замки, кажуть, що люди погано пахнуть. Мені вчора було прикро за те, якими словами вони називають вас, що стоять тут. Мені було прикро за те, що, одягаючись в вкрадене у народу: замки, яхти, вони розповідають, що тут люди стоять за юшку. Вони вкрали все, що могли, і думають, що це буде тривати. У них був банк «Надра», «Кліринговий дім», і все інше», - обурився політик.

«Звіту Гонтарєвої, як і звіту, до речі, уряду, ми не дочекаємося. Ми просто повинні зробити для себе висновки, дуже прості. Національний банк перетворився в корумповану годівничку для групи чиновником, що прийшли до влади. Національний банк перетворився в ту групу, яка обкрадає кожного українця, відбираючи його кожне збереження не тільки в банках, але і на гривні, на курсі гривні, на якому вони грають кожен раз. Національний банк України перестав бути національним і перестав бути банком, це корумпована кормушка. Тому ми тут стоїмо», - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?