Макаревич звинуватив відомий британський гурт у плагіаті: опубліковані відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Макаревич звинуватив відомий британський гурт у плагіаті: опубліковані відео

Макаревич звинуватив відомий британський гурт у плагіаті: опубліковані відео

Лідер гурту "Машина Времени" Андрій Макаревич звинуватив у плагіаті відомий британський гурт "Radiohead" через їх новий кліп.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на на допис, який зробив Макаревич на своєму акаунті на Facebook.

"Дуже некрасиво гурт Radiohead здер свій кліп "Lift" з нашого кліпу "Место где свет" - ми його зняли з "Машиною" 11 вересня 2001 року", - написав Макаревич.

У новому музичному відео "Lift" фронтмен Radiohead Том Йорк їде в ліфті, до якого заходять дивні люди. У ролику "Место где свет" події розгортаються приблизно так само: Андрій Макаревич їде в ліфті, до якого заходять різні типи людей - учасниці конкурсу краси, діти, озброєнні люди в масках, музиканти. Єдина відмінність - ліфт Тома Йорка їде вниз, а ліфт Макаревича - вгору.

Читайте також: У Запоріжжі легендарній "Машине времени" підспівував стадіон

Втім, користувачі мережі взялися у коментарях нагадувати лідеру "Машины Времени", що сюжет, в якому герой кліпу їде в ліфті - не новий. Його вже використовували в своїх відео Кортні Барнет, Бритні Спірз, LIGHTS і російський музикант Павло Кашин.

Як повідомляв ONLINE.UA, музикант і лідер легендарного російського рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич повідомив, що у Нижньому Новгороді намагалися зірвати його концерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?