Хілларі Клінтон в мемуарах порівняла себе з героїнею "Гри престолів"
Категорія
Світ
Дата публікації

Хілларі Клінтон в мемуарах порівняла себе з героїнею "Гри престолів"

Хілларі Клінтон в мемуарах порівняла себе з героїнею "Гри престолів"
Джерело:  TIME

Екс-кандидат у президенти США Хілларі Клінтон в своїх мемуарах згадала про "потоки ненависті", які полилися на неї під час виборчої кампанії. Вони нагадали їй про ходу Серсеї до Червоного замку в популярному серіалі "Гра престолів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Time.

У своїх мемуарах WhatHappened політик Хілларі Клінтон порівняла себе з героїнею "Гри престолів" Серсеєю Ланністер. Екс-держсекретар США провела паралель між ворожістю до себе з боку електорату та кампанії Трампа під час президентських виборів з епізодом серіалу, де Серсею ведуть оголеною через місто.

Читайте також: Клінтон готує новий політичний проект, який протидіятиме Трампу - ЗМІ

"Натовп на протрампівських мітингах закликав відправити мене в тюрму, частіше, ніж я можу порахувати. Вони кричали: "Винна!, Винна!", - як релігійні фанатики в "Грі престолів" скандують "Ганьба! Ганьба!", коли Серсея Ланністер повертається Червоний замок", - написала Клінтон.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Сполучених Штатах випустили перший тираж книги колишнього претендента на пост президента країни Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?