"Яценюк" в Чечні і Придністров'ї: названо ім'я людини на фото
Категорія
Події
Дата публікації

"Яценюк" в Чечні і Придністров'ї: названо ім'я людини на фото

"Яценюк" в Чечні і Придністров'ї: названо ім'я людини на фото

Російська Федерація звинуватила колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка в участі в бойових діях в Придністров'ї.

Про це йдеться в результатах проведеної в Росії в 2015 році експертизи, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: Путін мстить: Яценюк прокоментував свою "чеченську справу"

Слідком РФ знайшов фотографію членів УНА-УНСО 1992 року, зроблену на території Придністров'я, і одного з зображених на ній чоловіків ідентифікував як Яценюка. Прес-секретар політика розповіла, що саме на підставі цих даних російський суд вирішив заочно заарештувати його.

Пізніше стало відомо, хто насправді зображений на фотографії, - соратник Дмитра Корчинського В'ячеслав Артеменко, причому він сам розповів про це ЗМІ. Він підкреслив, що фото було зроблено в Рашкові.

Як повідомляв ONLINE.UA, слідком Росії також веде кримінальну справу за фактом нібито участі Арсенія Яценюка в бойових діях в Чечні в 1994-1995 роках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?