Вадим Рабінович: після дострокових виборів ми почнемо будувати багату Україну з багатими громадянами
Категорія
Економіка
Дата публікації

Вадим Рабінович: після дострокових виборів ми почнемо будувати багату Україну з багатими громадянами

Вадим Рабінович: після дострокових виборів ми почнемо будувати багату Україну з багатими громадянами
Джерело:  Голос.ua

Думку про те, що єдиним порятунком для країни зараз можуть стати дострокові вибори, так як діюча влада нездатна ефективно виконувати свої функції висловив на мітингу біля НБУ в інтерв'ю ЗМІ народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, про це повідомляє ONLINE .UA з посиланням на Golos.ua.

«Політсили України повинні об'єднатися за одним принципом - хто вважає, що країну можуть врятувати дострокові вибори. Влада не знає, як управляти країною, не вміє цього робити - і для неї є тільки одне завдання: скоротити витрати за рахунок скорочення населення. Пенсіонери і хворі повинні померти, молодь - виїхати. А вони будуть набивати кишені з бюджету, який не щось там міфічне, а всього лише наші гроші від податків. Тому ми зобов'язані розірвати це порочне коло, піти на вибори, народ повинен сказати своє слово - змінити цю владу і зупинити цей процес знищення країни», - заявив нардеп.

Він підкреслив, що, так як влада «вже програла» і тепер просто тягне час, не намагаючись якось виправити становище, вже немає сенсу тягнути до чергових виборів.

«Те, що зараз відбувається - це як матч, який влада вже програла, але зобов'язана як би залишатися на поле - і догравати, просто за умовами цієї гри. Що ми можемо вдіяти? Або болісно тягнути до 2019 року, або згадати про те, що у нас народ править і у народу є конституційні права. Я противник будь-яких революцій і силових протистоянь, але я вважаю, що підтримують проведення дострокових виборів політичні сили повинні об'єднатися», - переконаний політик.

«Всю цю єресь, яку людям говорить уряд, я слухаю і хочу тільки додати: таке відчуття, що скоро потрібно буде купувати гаманці, бо немає куди буде гроші складати. У житті, в дійсності все з точністю до навпаки: інфляція, зростають ціни, захмарні тарифи теж підвищують, хоча обіцяли цього не робити, убита медицина, вбивають освіту - і все тільки для того, щоб дочекатися «траншіка», роздерибанити його, розтягнути бюджет , який фактично - зібрані з нас гроші у вигляді податків!», - вважає він.

«Тепер у Верховну Раду вносять бюджет. І це знову бюджет проїдання країни, який не відповідає реаліям, не відповідає ні на одне питання, наприклад, по комунальним тарифам, по медицині, освіті, пенсій і стипендій», - підкреслив нардеп.

За словами лідера партії «За життя», з усіх викладених фактів напрошується висновок: необхідно «зупинити процес розграбування країни» і прибрати казнокрадів від державного корита », що, на його думку, можливо тільки через демократичні дострокові вибори.

«Ми повинні відмовити в довірі тим, хто довів свою неспроможність, ми повинні піти на вибори, змінити цю владу - і почати будувати розвинену, благополучну, багату країну з багатими громадянами,« Швейцарію Східної Європи ». Наша партія готова запропонувати програму виходу з кризи за рік, причому, цю програму схвалять справжні світові «акули бізнесу і фінансів», скоро ми її презентуємо », - резюмував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?