Сили АТО дали відсіч бойовикам на Донбасі, є загиблий
Категорія
Події
Дата публікації

Сили АТО дали відсіч бойовикам на Донбасі, є загиблий

Сили АТО дали відсіч бойовикам на Донбасі, є загиблий
Джерело:  online.ua

За добу 14 вересня обстановка в зоні проведення бойових дій на Донбасі загострилася, був зафіксований один загиблий серед українських військовослужбовців, а також двоє постраждалих.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Загострення обстановки і танки під Донецьком: з'явилися тривожні дані з АТО

Відзначається, що всього за добу терористи провели 28 обстрілів, у відповідь на що бійці ЗСУ 13 раз відкрили вогонь, закликавши їх до дотримання режиму тиші.

Ворог обстріляв з гранатометів, кулеметів і мінометів позиції у Водяного, Мар'їнки, Гнутового, Павлополю і Талаківки, з мінометів, БМП, кулеметів і гранатометів, - у Авдіївки, шахти Бутівка і Зайцеве, з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, - в районі Кримського.

Як повідомляв ONLINE.UA 13 вересня терористи здійснили 25 обстрілів, а також влаштували цинічну провокацію неподалік від Донецької фільтрувальної станції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?