Росія має намір відмовитися від відправлення "гумконвоїв" на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія має намір відмовитися від відправлення "гумконвоїв" на Донбас

Росія має намір відмовитися від відправлення "гумконвоїв" на Донбас

Уряд Росії планує відмовитися від "гуманітарної підтримки окремих територій" на користь фінансування проектів у Калінінграді та анексованому Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання РБК, якому про це заявили джерела в уряді Росії.

Під "окремими територіями" мається на увазі Донбас. Джерела видання повідомили, що у відповідь на запит ЗМІ Мінфін відмовився від коментарів.

Читайте також: З новим російським "гумконвоєм" на Донбасі сталася таємнича історія

Крім того, джерела в уряді додали, що рішення уряду відмовитися від "гуманітарної підтримки" Донбасу, не означає, що припиниться і фінансова підтримка самопроголошених республік.

Агентство Bloomberg з посиланням на джерела в "ЛНР/ ДНР" раніше повідомляло, РФ щомісяця перераховує "ДНР" 2,5 млрд руб. на виплати пенсій. Пізніше російський Мінфін спростовував, що в бюджеті Росії виділяються кошти на такі виплати.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 квітня, Росія відправили 64-й "гуманітарний конвой" на окупований Донбас, автоколона вже перетнула українсько-російський кордон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?