Порошенко ініціює створення міжнародної групи друзів деокупації Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко ініціює створення міжнародної групи друзів деокупації Криму

Порошенко ініціює створення міжнародної групи друзів деокупації Криму
Джерело:  online.ua

15 вересня на зустрічі Ялтинської європейської стратегії у Києві, президент України Петро Порошенко запропонував створити міжнародну групу для вирішення питань з деокупації Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео виступу Порошенка на зустрічі Ялтинської європейської стратегії, опублікованої на офіційному Youtube-каналі Адміністрації Президента України.

Читайте також: Порошенко заявив, що не погодиться на обрання президента парламентом

"Ми маємо координовану підтримку наших партнерів у всьому світі. І я хотів би сьогодні запропонувати ідею створення міжнародної групи друзів деокупації Криму, щоб скоординувати спільні дії. Я планую обговорити це докладно в Нью-Йорку на Генасамблеї ООН", - заявив гарант.

Нагадаємо, питання про миротворчу місію на Донбасі Генеральна асамблея ООН включила до порядку денного. У засіданні Генасамблеї також візьме президент України.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Петро Порошенко призначив керівника місії України при НАТО Єгора Божко в якості нового керівника Служби зовнішньої розвідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?