"Захід-2017": між Міноборони Росії та Білорусі виникло непорозуміння
Категорія
Політика
Дата публікації

"Захід-2017": між Міноборони Росії та Білорусі виникло непорозуміння

"Захід-2017": між Міноборони Росії та Білорусі виникло непорозуміння
Джерело:  online.ua

Міноборони Білорусі спростувало заяву російського військового відомства про те, що РФ перекидає нові підрозділи для участі у масштабних навчаннях "Захід-2017".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське видання TUT.BY.

Прес-секретар головного управління ідеологічної роботи Міноборони Білорусі Володимир Макаров заявив: "Усі підрозділи російської складової регіонального угруповання військ, які беруть участь в навчаннях "Захід-2017", вже знаходяться на території Білорусі і взялися до виконання навчальних завдань в рамках навчань. Прибуття інших підрозділів з Росії не передбачено".

Читайте також: «Непохитна стійкість-2017»: учасники НАТО хочуть чітко розуміти наміри Путіна, щоб виключити будь-які непорозуміння

За словами прес-секретаря, зараз Міністерство оборони Білорусі проводить консультації з російським військовим відомством з приводу заяви, яку вони зробили вранці 14 вересня.

Тоді в МО Росії заявили, що підрозділи Західного військового округу, які приймуть участь у навчаннях "Захід-2017", перекинуть особовий склад озброєння, військової і спеціальної техніки на полігони в Білорусі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні масштабних російсько-білоруських військових навчань "Захід-2017" до Польщі доставили американські танки і гармати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?