В Японії запустили потяг з котами: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Японії запустили потяг з котами: з'явилося відео

В Японії запустили потяг з котами: з'явилося відео
Джерело:  Reuters

Між японськими префектурами Гіфу і Міє почав курсувати незвичайний потяг з котами. Крім пасажірів в вагонах подорожують близько трьох десятків кішок.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Агентство повідомляє, незвичайний потяг покликаний допомогти тваринам. Так, пасажири потяга можуть не тільки покататися та пограти з чотирилапими, але й прихистити їх.

Читайте також: У супермаркеті Києва кіт переплутав ящик з цукром з туалетом: з’явилося відео

Організації акції (компанія Yoro Railway Co Ltd і неурядова організація Kitten Cafe Sanctuary) сподіваються привернути увагу громадян та туристів до проблеми безпритульних котів в Японії.

Повідомляється, що в останні роки кількість безпритульних кішок в Японії скоротилася приблизно на 70%: з 237 тис у 2004 році до 72 тис в 2016 році. Всього на території країни проживає близько 9,8 млн кішок.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна стала однією з найбільш "котолюбивих" країн світу, посівши друге місце в рейтингу любові до кішок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?