Стало відомо, скільки в 2018 році Україна виділить на оборону
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стало відомо, скільки в 2018 році Україна виділить на оборону

Стало відомо, скільки в 2018 році Україна виділить на оборону
Джерело:  online.ua

У проекті бюджету України на 2018 рік передбачається збільшення витрат на оборону і безпеку держави на рівні в 14,6% або 21 млрд грн.

Про це під час представлення документа розповів голова українського уряду Володимир Гройсман, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: Турчинов розповів про збільшення фінансування оборони в 2018 році

Відзначається, що в 2017 році на безпеку і оборону з держбюджету було виділено 143,6 млрд грн, в той час як в наступному році цей показник збираються збільшити до 164,6 млрд грн.

Примітно, що 60 млрд у 2018 році буде направлено на підготовку українських військовослужбовців, а також забезпечення потреб Збройних сил, що на 11 млрд грн більше за відповідний показник за поточний рік.

У той же час, витрати на забезпечення МВС, ліквідацію наслідків НС та охорону кордону збільшаться на 20,3% до 63,9 млрд грн, а на закупівлю, розвиток і вдосконалення військової техніки виділять на 65,7% більше, - 16,4 млрд грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко розповів про плани на будівництво сучасного заводу з виробництва боєприпасів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?