«Кнопкодави» в Раді діють на догоду чиїмось інтересам, в політику повинні прийти нові обличчя, - Рабінович
Категорія
Фінанси
Дата публікації

«Кнопкодави» в Раді діють на догоду чиїмось інтересам, в політику повинні прийти нові обличчя, - Рабінович

«Кнопкодави» в Раді діють на догоду чиїмось інтересам, в політику повинні прийти нові обличчя, - Рабінович
Джерело:  УНН

Думку про те, що неперсональное голосування в парламенті, що складається з «кнопкодавів», є нелегітимним, висловив у прямому ефірі телеканалу NewsOne народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, передає ONLINE.UA з посиланням на УНН.

 «Якщо хтось вважає, що на крові і нещасті побудує, щось нове - вони глибоко помиляються. Нам потрібні абсолютно нові підходи в політиці і економіці, і жорстка система контролю за відхиленнями від курсу. Я б для початку серйозно займався людьми, які зараз прославилися «кнопкодавством» в Раді. Вся корупція в країні починається з того, що антинародно і протизаконно у Верховній Раді приймаються закони. Нам всім, всій країні доводиться жити за законами, які приймаються нелегітимно. Люди голосують кількома руками, грубо порушують закон і не соромляться цього, тому що не несуть ніякого покарання за це. Це порочне коло потрібно розривати раз і назавжди!», - підкреслив нардеп.

Політик додав, що поки «кнопкодави» діють на догоду чиїмось інтересам, була розроблена економічна програма відродження України партією «За життя» спільно з міжнародними фінансистами.

«Що страшно - люди своїм голосуванням затягують війну економічну і політичну, діють на догоду чиїмось інтересам як маріонетки і абсолютно не цікавляться тим, що в майбутньому буде відбуватися з Україною. Від них треба якомога швидше позбуватися, в політику повинні прийти нові обличчя. Великої країні потрібні великі плани - і ми в партії «За життя» такі плани мають намір запропонувати найближчим часом, причому, ці плани отримають схвалення найбільших фінансових і економічних «акул»», - заявив парламентарій.

На його думку, для того, щоб будувати Україну, треба вміти об'єднуватися і домовлятися, а не продовжувати розвалювати країну «у вічному протистоянні».

«Я вважаю, що нам потрібно об'єднуватися в один човен - і всім разом будувати Україну. Люди з Харкова, Полтави, Рівного, Одеси повинні сідати разом, домовлятися і розуміти, що конкретно ми збираємося будувати. Наше завдання - не розвалювати країну, не розкрадати і тільки й робити, що шукати нові «траншики» МВФ, які лягають на плечі простих українцях і стають вже непідйомними. Потрібно вміти об'єднуватися не тільки з однодумцями, а також зрозуміти, що наше завдання будувати Україну, а не розвалювати її у вічному протистоянні!»- повідомив політик.

Крім того, він заявив, що партія «За життя» категорично проти продажу української землі для отримання чергового траншу від МВФ.

«У кожного народу стільки неба над головою, скільки землі під ногами. Нам, звичайно, не можна ні віддавати свої території, ні продавати землю, ні розмінювати то, що ми маємо на кредити і так далі. І не можна навіть говорити про те, щоб вирубувати свої ліси або розпродавати свою землю тільки заради того, щоб МВФ зволив видати Україні черговий транш. Нам потрібно розширювати небо над головою. Якщо наша партія буде при владі, ми не допустимо продажу жодного шматочка землі!»- резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?