Китай та Росія почали спільні морські навчання біля кордонів Північної Кореї
Категорія
Світ
Дата публікації

Китай та Росія почали спільні морські навчання біля кордонів Північної Кореї

Китай та Росія почали спільні морські навчання біля кордонів Північної Кореї
Джерело:  Reuters

18 вересня почалися спільні морські навчання Росії та Китаю біля кордонів КНДР, на території між затокою Петра Великого на півдні Приморського краю та південною частиною Охотського моря, на північ від Японії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Спільні навчання пройдуть на території між затокою Петра Великого, недалеко від кордону між Росією і Північною Кореєю і в південній частині Охотського моря, на північ від Японії. Навчання є другою частиною китайсько-російських військово-морських навчань в цьому році, перша частина яких відбулася в липні в Балтиці", - повідомляє агентство.

Начальник відділу інформаційного забезпечення прес-служби ВВО по Тихоокеанському флоту Володимир Матвєєв заявив, що в навчаннях буде задіяна бойова техніка.

Читайте також: Біля Латвії зафіксували кораблі флоту Росії

"Під час проведення морської фази від російської сторони будуть задіяні великий протичовновий корабель "Адмірал Трібуц", корвет "Совершенний", рятувальне судно "Ігор Білоусов" з рятувальним глибоководним апаратом "АС-40" на борту і ракетний катер "Р-11". Від китайської сторони — есмінець "Ши Цзячжуан", сторожовий корабель "Так Цін", корабель комплексного постачання "Дун Пінху", рятувальне судно проекту 926 "Чандао" з рятувальним глибоководним апаратом "Елар-7", – повідомив Матвєєв.

Нагадаємо, світове співтовариство засудило дії КНДР щодо запуску балістичних ракет.

Як повідомляв ONLINE.UA, Північна Корея пригрозила відправити Японію на дно океану, в той час як США пообіцяла "попіл і темряву".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?