Парубій розраховує, що уряд розгляне пенсійну й судову реформи цього тижня
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій розраховує, що уряд розгляне пенсійну й судову реформи цього тижня

Парубій розраховує, що уряд розгляне пенсійну й судову реформи цього тижня
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 18 вересня, спікер парламенту Андрій Парубій висловив сподівання, що Верховна Рада України розгляне судову і пенсійну реформу, можливо почне проходити поправки до медичної реформи з 19 до 22 вересня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-трансляцію погоджувальної ради від 18 вересня 2017 року.

"Я розраховую, що ми зможемо пройти і судову, і пенсійну, і, можливо, навіть почати медичну реформу", - заявив спікер.

Крім того, розгляд законопроектів може затягнутися до наступного пленарного тижня, якщо темп голосування за поправки до них буде таким, як і на минулому пленарному тижні.

Читайте також: Парубій назвав п'ять найважливіших реформ для розгляду у Раді

"Судова реформа, зміна до кодексу, мають безпрецедентну кількість правок. Ще ніколи український парламент не розглядав законопроекту такого масштабу. Попередньої п’ятниці, я спеціально провів такий дослід, - 100 правок за півгодини. Якщо ми будемо іти таким ритмом, як минулого тижня, - це справді триватиме ще 15 робочих годин. Ми справді можемо вийти за межі цього тижня, якщо не працюватимемо ефективніше", - додав Парубій.

Спікер також повідомив, що мав "відверту розмову з багатьма авторами правок", тому сподівається, що уряд працюватиме ефективніше і зможе гідно пройти розгляд судової реформи.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Кабінеті міністрів України повідомили, що держава отримає черговий грошовий транш від МВФ до кінця 2017 року, за умови ухвалення парламентом пенсійної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?