Ураган знищив сцену під час виступу української співачки: з'явилось відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ураган знищив сцену під час виступу української співачки: з'явилось відео

Ураган знищив сцену під час виступу української співачки: з'явилось відео

17 вересня на Хмельниччині, в містечку Городок відбувся концерт Злати Огнєвіч на відкритому майданчику. Під час виступу налетів сильний вітер, який частково зруйнував сцену. Огнєвіч змушена була передчасно закінчити свій концерт.

Вітер зніс сценічні конструкції та зірвав дах сцени. Через кілька хвилин у всьому місті зникло світло.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Злати Огнєвіч.

Співачка опублікувала відео, які були зняті біля сцени під час бурі.

Читайте також: Ураган в США викинув на узбережжя невідому істоту: опубліковані фото

"Той випадок, коли людина безсила проти природи. Так чудово починався вечір і так несподівано він завершився! Кохана моя команда, спасибі, що не піддалися паніці і тримали оборону проти урагану до останнього! (Та й не тільки оборону, а частково декорації і елементи сцени). І прекрасні артисти балету, хлопці, ви величезні молодці і професіонали своєї справи, пишаюся вами! Великий респект нашому звукорежисеру Володимиру, який сьогодні відключав і збирав рек під сценою в той час, коли вона вже розвалювалася, дах знесло і конструкції тріщали по швах! Я дуже сподіваюся, що люди, які прийшли на свято, не постраждали", – написала Злата.

Огнєвіч пообіцяла, що обов'язково повернеться в Хмельницький і Хмельницьку область з концертами, і наступного разу ураган не завадить їй закінчити виступ.

Як повідомляв ONLINE.UA, з боку Румунії на Україну насувається потужний ураган, швидкість якого досягає позначки в 100 км/ч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?