Генпрокуратура проводить розслідування трагедії в таборі "Вікторія"
Категорія
Події
Дата публікації

Генпрокуратура проводить розслідування трагедії в таборі "Вікторія"

Генпрокуратура проводить розслідування трагедії в таборі "Вікторія"
Джерело:  online.ua

Представник президента у парламенті Ірина Луценко заявила, що до того, як говорити про можливу провину мера Одеси Геннадія Труханова, слід мати результати розслідування, яке вже ведеться генпрокуратурою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Генеральна прокуратура України вже почала розслідування пожежі в одеському дитячому таборі "Вікторія", під час якої загинули діти. Про це в кулуарах розповіла представник президента у парламенті Ірина Луценко під час проведення погоджувальної ради 18 вересня.

Читайте також: На Закарпатті вночі згоріла база відпочинку

"Президент зібрав нараду силовиків, де було віддано чітку вказівку, - провести ретельне дослідження і визначити винних у цій трагедії. Це можуть бути і керівники місцевих органів самоврядування, це можуть бути і керівники міністерства, може, соціальної політики, кому підпорядковане напряму по вертикалі, може, і керівників самого табору. Але для того, щоб прізвища називати, треба провести розслідування. Доповідаю, генпрокуратура уже проводить розслідування, уже визначено перші напрямки і перші винні, прізвища визначено. З ними проводиться відповідна робота", - сказала представник президента.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в одеському дитячому таборі "Вікторія" сталася пожежа, яка призвела до смерті трьох дітей, ще двох ушпиталили.

Як повідомляв ONLINE.UA, через пару годин після закінчення зустрічі мера Одеси Геннадія Труханова з батьками дітей, які відпочивали в "Вікторії", аналогічну зустріч провів губернатор Одеської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?