До військових навчань "Захід-2017" Росія планувала залучити "сили" з Донбаса - Лисенко
Категорія
Політика
Дата публікації

До військових навчань "Захід-2017" Росія планувала залучити "сили" з Донбаса - Лисенко

До військових навчань "Захід-2017" Росія планувала залучити "сили" з Донбаса - Лисенко

Речник Міністерства оборони України Андрій Лисенко заявив, що до військових навчань "Захід-2017" Росія планувала залучити "сили", розміщені на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

Втім, за словами Лисенка, підрозділи не змогли виконати це завдання через нестаток пального і несправність техніки.

Читайте також: У Міноборони Росії назвали "оборонними" військові навчання "Захід-2017"

"Ми зараз бачимо, що намагалися залучити до цих навчань російсько-окупаційні війська на Донбасі. Ми отримали дані розвідки, що більшість колон, які мали б вийти у пункти зосередження для виконання паралельних завдань у рамках навчань "Захід – 2017", вони просто не доїхали, тому що чомусь закінчилося пальне. Один з підрозділів на Луганщині, який мав у своєму складі 11 танків, всього три танки були здатні рушити і виконувати завдання, всі інші несправні", – сказав Лисенко.

Наразі російська сторона ніяк не прокоментувала заяву Лисенка, але Москва повністю відкидає можливість підтримки бойовиків на частині Донбасу.

Як повідомляв ONLINE.UA, міноборони Білорусі спростувало заяву російського військового відомства про те, що РФ перекидає нові підрозділи для участі у масштабних навчаннях "Захід-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?