Бренд Prada запустив конкурс для фотографів з головним призом у 5 тис євро
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бренд Prada запустив конкурс для фотографів з головним призом у 5 тис євро

Бренд Prada запустив конкурс для фотографів з головним призом у 5 тис євро
Джерело:  Prada Journal

Модний будинок Prada спільно з італійським журналом Giangiacomo Feltrinelli Editore проведуть конкурс для молодих талантів Prada Journal в четвертий раз. Головний приз - 5 тис євро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Prada Journal.

На відміну від попередніх років, метою яких були пошуки авторів і журналістів, в цьому сезоні конкурс створений для блогерів і фотографів. Організатори вважають, що зміна вектора Prada Journal збільшить охоплення аудиторії і конкурс буде цікавий користувачам соцмереж.

Читайте також: Українці зняли лукбук для капсульної колекції епатажної американської зірки: з'явилися фото

Взяти участь в конкурсі зможе кожен охочий, заповнивши спеціальну форму на сайті. Всього є три категорії: відеоробота, фотографія і серія з декількох знімків або ілюстрацій. Проект кожного учасника повинен супроводжуватися підписом на тему "Внутрішній пейзаж" і розповідати про бачення фотографа зв'язку між внутрішніми і зовнішніми. Коментар повинен містити як мінімум в 150 символів.

Заявки будуть прийматися до 15 грудня. Переможець у кожній з трьох категорій отримає приз - 5 тис євро.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 вересня, у Франції у віці 86 років помер один з засновників модного будинку Yves Saint Laurent П’єр Берже.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?