Барак Обама знову став героєм фотожаб: з'явились фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Барак Обама знову став героєм фотожаб: з'явились фото

Барак Обама знову став героєм фотожаб: з'явились фото
Джерело:  Reddit

Колишній президент США Барак Обама став героєм фотошоп-батлу серед користувачів форуму Reddit.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reddit.

У 2009 році родина екс-президента США Барака Обами взяла участь у висадці дерев у парку Кенілворт Акватик Гарденс, Вашингтон. Незважаючи на те, що знімок з того дня потрапив до мережі вже давно, користувачі форуму Reddit вирішили зробити з нього фотошоп-батл тільки зараз.

Фото, яке стало основою для фотожаб, зробив штатний фотограф Обами Піт Соуза ще в перші 100 днів його президентства. Однак користувачі мережі лише нещодавно звернули на знімок увагу.

Читайте також: Путін з Медведєвим в Арктиці стали героями жартів і фотожаб

Ймовірно, приводом для появи численної кількості фотожаб стала композиція зображення. Дивлячись на знімок, можна зробити висновок, що всю "брудну" роботу зробила за чоловіка Мішель, а сам Барак Обама тільки спостерігав.

Як повідомляв ONLINE.UA, твіт Барака Обами з реакцією на зіткнення ультраправих і антифашистів в Шарлоттсвіллі став найпопулярнішим постом за всю історію існування Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?