Україна жорстко відповіла авіакомпаніям Росії за польоти до Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна жорстко відповіла авіакомпаніям Росії за польоти до Криму

Україна жорстко відповіла авіакомпаніям Росії за польоти до Криму
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Проти російських авіакомпаній, які при польотах до Криму порушили повітряний простір України, з моменту введення санкцій було нараховано понад 2,72 млрд грн штрафів.

Про це заявили в Державіаслужбі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Кандидат в президенти Росії вимагає припинити втручання в справи України

Відомо, що відповідно до указу українського лідера від 16 вересня 2015 року набули чинності санкції проти ряду юридичних осіб РФ, зокрема, - проти авіакомпаній.

За кожне порушення повітряного простору нараховувався штраф в розмірі восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів (136 тис грн). Оскільки таких випадків було зареєстровано понад 20 тисяч, від авіакомпаній РФ очікується надходження 2,72 млрд грн.

Примітно, що при несплаті штрафу за 15 днів, стягнути його повинна Державна виконавча служба, однак за станом на 15 вересня 2017 роки не був сплачений жоден з штрафів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, коли Росія повинна буде бути внесена в список країн міграційного ризику в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?