Потужний землетрус у Мексиці забрав сотні життів: опубліковані відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Потужний землетрус у Мексиці забрав сотні життів: опубліковані відео

Потужний землетрус у Мексиці забрав сотні життів: опубліковані відео
Джерело:  Reuters

19 вересня у центральній частині Мексики стався потужний землетрус магнітудою 7,1 балів. Зруйновано десятки будівель в столиці, загинуло більше сотні осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Геологічна служба США повідомила, що епіцентр землетрусу знаходився в мексиканському центральному штаті Пуебла, що в 123 кілометрах на південний схід від столиці країни Мехіко.

Читайте також: Ураган "Марія" продовжує лютувати в Атлантиці: опубліковані нові відео

Associated press пише, що мер мексиканської столиці Мігель Анхель Мансера повідомив, що в Мехіко обвалилося 44 будівлі, загинуло не менше 30 людей. 54 стали жертвами підземного поштовху в штаті Морелос, 11 людей загинули в штаті Пуебла, не менше 9 - у штаті Мехіко.

За останніми даними, в густонаселених районах столиці обвалилося 44 будівлі. Наразі є інформація про 149 загиблих, але число жертв може збільшитися.

Як повідомляв ONLINE.UA, потужний землетрус магнітудою у 8,2 бали, який стався у Мексиці в ніч на 8 вересня, забрав близько сотні життів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?