Державний департамент США посилює правила отримання віз
Категорія
Світ
Дата публікації

Державний департамент США посилює правила отримання віз

Державний департамент США посилює правила отримання віз
Джерело:  The New York Times

Держдепартамент Сполучених Штатів ускладнює правила отримання віз та розширює перелік підстав для депортації, якщо іноземці вже перебувають на території країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Глава Державного департаменту США Рекс Тіллерсон звернувся в посольства і консульства Америки з заявою, згідно якої ті, хто в'їжджає до штатів, мають дотримуватися цілей, які вони називали при отриманні візи щонайменше 3 місяці. Якщо ж вони пішли до школи, вступили у шлюб або почали працювати, хоча в'їжджали до США як туристи, це буде розцінюватися як свідома брехня.

Якщо іноземець порушив це правило, йому буде майже неможливо отримати повторну візу, а якщо він вже перебуває в США, його можуть депортувати.

Читайте також: В США прийняли гучне рішення щодо віз для росіян

Зміни планів після 3 місяців перебування в Америці теж можуть стати проблемою, проте не будуть розцінюватися як навмисна брехня.

"Якщо хтось приїжджає до США як турист, закохується й одружується протягом 90 днів, а потім подає заявку на отримання "зеленої карти", заявку буде відхилено. Це істотна зміна політики", - повідомила заступник директора зі зв'язків з урядом в американській Асоціації імміграційних юристів Діана Ріш.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп своїм указом, що обмежує в’їзд в США для мігрантів, змінив умови отримання віз і для українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?