Росія запустила залізничне сполучення в обхід України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія запустила залізничне сполучення в обхід України

Росія запустила залізничне сполучення в обхід України
Джерело:  online.ua

Російська Федерація запустила регулярні вантажні перевезення по залізниці сполученням "Журавка-Міллерово", яка була побудована в обхід української території.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Російські залізниці".

Читайте також: Залізниця Росії в обхід України: названі терміни запуску

Відзначається, що по ділянці вже проїхали поїзди з будматеріалами, зерном і залізорудною сировиною. При цьому про запуск пасажирського сполучення залізницею буде інформовано пізніше.

Рішення про будівництво залізниці, що не перетинає територію України, було прийнято в березні 2014 року. Загальна протяжність нового маршруту складає 137 кілометрів, при цьому було побудовано сім нових станцій: Боченково, Виноградівка, Зайцівка, Колодезі, Кутейнікове, Сергіївка і Сохранівка.

Як повідомляв ONLINE.UA, перші тестові запуски повідомлення на залізниці, проведеній по території Воронезької та Ростовської областей Росії, були проведені на початку серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?