У Кропивницькому затримано 27 озброєних учасників кримінальної "сходки": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Кропивницькому затримано 27 озброєних учасників кримінальної "сходки": опубліковано відео

У Кропивницькому затримано 27 озброєних учасників кримінальної "сходки": опубліковано відео
Джерело:  kg.npu.gov.ua

В одному з ресторанів міста Кропивницький правоохоронці затримали 27 озброєних чоловіків з трьох областей, які прийшли на кримінальну "сходку", щоб домовлятися про перерозподіл сфер впливу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ НП в Кіровоградській області.

Поліціянти Кіровоградщини при підтримці бійців спецпідрозділу поліції КОРД, діючи у рамках всеукраїнської операції "Зброя та вибухівка", виявили на території одного з кафе міста Кропивницький 27 озброєних осіб.

Деякі з них мають статус кримінальних "авторитетів", частина - раніше були засуджені за злочини проти життя і здоров'я людини та за майнові злочини.

Серед учасників "сходки" правоохоронці виявили жителів трьох областей: Кіровоградської, Дніпропетровської та Миколаївської.

Читайте також: Вибух автомобіля у Кропивницькому був постановкою замовного вбивства - поліція

Оперативники вилучили у затриманих кілька одиниць вогнепальної зброї, у тому числі - чотири пістолети, два автомати, два револьвери, а в автомобілі - гранату Ф-1.

За цими фактами відкрили крімінальну справу, тривають слідчі дії. Вилучену зброю направлено на проведення відповідних експертиз.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 20 вересня, в Миколаєві стався вибух у будинку по вул. Севастопольській, 43.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?