Росія заявила про виплату Україною частини "боргу Януковича"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія заявила про виплату Україною частини "боргу Януковича"

Росія заявила про виплату Україною частини "боргу Януковича"
Джерело:  online.ua

Україна виплатила понад мільйон фунтів стерлінгів в рамках судового розгляду у справі про українські єврооблігації на суму в $3 млрд, що знаходяться в Росії.

Операція була проведена в рамках виконання рішення Високого суду Лондона, заявили в Мінфіні Росії, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Лондонський суд відклав винесення проміжного рішення у справі про "борг Януковича"

Відзначається, що компанія The Law Debenture Corporation, яка представляє інтереси Росії, підтвердила отримання від України 1,16 млн фунтів стерлінгів.

Як відомо, в 2013 році, під час президентства Віктора Януковича, Україна взяла у Росії $3 млрд, які повинні були бути повернуті до кінця 2015 року. У лютому 2016 року розпочався судовий розгляд через невиплату кредиту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лондонський суд прийняв рішення про прискорений розгляд позову Росії у справі про "борг Януковича".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?