Ватажок бойовиків ДНР приїхав в Кремль: названа причина
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок бойовиків ДНР приїхав в Кремль: названа причина

Ватажок бойовиків ДНР приїхав в Кремль: названа причина
Джерело:  L!fe #шоу

Ватажок терористичного угруповання ДНР Олександр Захарченко прибув в Кремль, де відвідав концерт, приурочений до 80-річчя Йосипа Кобзона.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LIFE.

На заході був присутній і російський лідер Володимир Путін, що викликало масу питань щодо того, чи збирається він зустрітися з Захарченко. Однак прес-секретар Путіна на це питання відповів однозначним "ні".

Читайте також: Лавров висловив позицію РФ щодо миротворців ООН на Донбасі

Варто зауважити, що російська опозиційна політик Ольга Курносова в коментарі "Обозревателю" назвала концерт Кобзона прикриттям і висловила впевненість в тому, що Путін викликав ватажка ДНР в Кремль для обговорення можливості введення на Донбас миротворчої місії ООН.

На її думку, Кремль стурбований тим, що позиція президента США Дональда Трампа практично збігається з позицією української сторони, і в разі проведення голосування в Генасамблеї ООН РФ не зможе накласти своє вето на рішення.

"Причина в необхідності дати Захарченко вказівки, як поводитися найближчим часом", - пояснила вона візит терориста в Кремль.

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора в рамках засідання Радбезу ООН в Нью-Йорку український президент Петро Порошенко закликав до введення на Донбас миротворчої місії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?