Терорист ДНР здався СБУ: опубліковано відео з зізнаннями
Категорія
Події
Дата публікації

Терорист ДНР здався СБУ: опубліковано відео з зізнаннями

Терорист ДНР здався СБУ: опубліковано відео з зізнаннями
Джерело:  online.ua

У Донецькій області українським силовикам здався колишній бойовик угруповання ДНР, який вирішив повернутися в Україну за програмою "Тебе чекають вдома".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

Читайте також: Скандальна екс-мер Слов'янська Штепа вийшла на свободу: з'явилися деталі

Було встановлено, що житель Слов'янського району області перейшов на бік терористів у 2014 році. Чоловік допомагав їм облаштовувати позиції, координував пропускний режим, займався господарською діяльністю.

Розчарувавшись в "ідеалах Новоросії", він покинув ряди бойовиків, але не повертався в Україну з побоювань кримінальної відповідальності.

Потрапивши в програму "На тебе чекають вдома", екс-бойовик надав всі необхідні свідчення і докази того, що не скоював тяжких злочинів, у зв'язку з чим було вирішено звільнити його від кримінальної відповідальності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше терористи угруповання ДНР цинічно обстріляли КПП у Донецькій області, не дивлячись на присутність там близько 20 цивільних автомобілів, в яких знаходилися люди похилого віку, жінки і діти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?