В Україні випав великий град: з'явилися фото і відео стихії
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні випав великий град: з'явилися фото і відео стихії

В Україні випав великий град: з'явилися фото і відео стихії
Джерело:  online.ua

Увечері в четвер, 21 вересня, потужна злива з великим градом накрили населені пункти Житомирської та Вінницької області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео і фото, які місцеві жителі опублікували на своїх сторінках у соціальних мережах.

Читайте також: У ряді регіонів України пройдуть дощі: з'явився список областей

Відзначається, що в населеному пункті Бердичів на Житомирщині погода зіпсувалася близько 20:00, після чого випав град, розмір якого перевищував куряче яйце. Від сильного вітру місцями зірвало дахи, були пошкоджені вікна і транспортні засоби. Також негода зачепила жителів Довжика, Тетерівки і Чуднова.

Також дуже великий град, розмір якого сягав розміру яблука, накрив населені пункти Тульчинське, Крижопільське, Голубече і Красносілка у Вінницькій області. Шматки льоду вагою більше 200 грам падали менш ніж півгодини, однак встигли завдати місцевим жителям відчутних збитків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше великий град вже обрушувався перед мікрорайони Вінниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?