Слава "ЛНР": в центрі Києва сепаратисти побили патріотку
Категорія
Події
Дата публікації

Слава "ЛНР": в центрі Києва сепаратисти побили патріотку

Слава "ЛНР": в центрі Києва сепаратисти побили патріотку
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 22 вересня, в Шевченківському районі Києва невідомі сепаратисти побили дівчину за патріотичне висловлювання.

Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів друг потерпілої Назар Приходько, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Таємничі патріоти України розвісили листівки в Криму опубліковані фото

Жінка йшла додому, коли почула, що двоє чоловіків в бюветі на вулиці Січових Стрільців у центрі Києва викрикують "Слава ЛНР", на що відповіла "Слава Україні". Чоловіки кинулися на неї і побили на перетині вулиць Обсерваторної і Бульварно-Кудрявської.

На крики вибіг чоловік постраждалої, який також був побитий, але зміг врятувати дружину. В результаті інциденту у жінки травми голови та ока.

Відзначається, що один з нападників проживає в районі Кудрявець. Також, за деякими даними, один з них, - переселенець з тимчасово окупованої території. Місцеві жителі збирають пошукову групу, щоб знайти кривдників-сепаратистів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилися результати опитування, які показали, скільки українців вважають себе патріотами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?