Денисов: Не вірю, що Срна щось приймав
Категорія
Спорт
Дата публікації

Денисов: Не вірю, що Срна щось приймав

Денисов: Не вірю, що Срна щось приймав
Джерело:  online.ua


Ведучий програми "Великий футбол"

Олександр Денисов

прокоментував позитивну допінг-пробу капітана "Шахтаря"

Даріо Срни

.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вацко підтримав Срну в допінговому скандалі


"Я ніколи не повірю в це звинувачення, що Даріо навмисно прийняв заборонений препарат. Незалежно від клубних пристрастей, все ті хто знають Даріо особисто, вам підтвердять, він професіонал яких мало. Дисципліна, режим, а головне - саме ставлення до футболу, справи всього його життя, для Даріо завжди було на вкрай високому рівні.


Тому він став легендою для вболівальників "Шахтаря", тому, в великокаліберні-зіркової збірної Хорватії, саме йому довіряли капітанську пов'язку. І після всього цього, уявити, що Даріо, з його зведеним в культ почуттям відповідальності, приймає заборонені препарати, ставлячи на кін свою репутацію - це повна маячня.


Без сумнівів, Даріо буде боротися і вже зараз зрозуміло, що це буде його найголовніший матч у житті, матч честі. Даріо, звичайно, закінчуючи телефонна розмова, ти завжди говорив мені одні й ті ж слова. Сьогодні моя черга їх повторити, але вже тобі - тримайся, друже", - написав Денисов.


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?