Під Києвом забили на смерть голову обленерго
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом забили на смерть голову обленерго

Під Києвом забили на смерть голову обленерго

Увечері в неділю, 24 вересня, в населеному пункті Білогородка Київської області невідомі побили до смерті керівника Київобленерго.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції.

Інцидент стався близько 20:00, - група невідомих перебралася у двір будинку загиблого через паркан, після чого затягнули в будинок і зв'язали главу правління Київобленерго та його дружину. Зловмисники били пару, вимагаючи зізнатися, де знаходиться сейф.

Не отримавши необхідної інформації, злочинці забрали у жінки золоту прикрасу і 15 тис грн, які були на видному місці. Чоловіка вони перетягли в іншу кімнату, де його згодом знайшли мертвим.

Читайте також: В окупованому Луганську вбили двох "депутатів" Плотницького: названі імена

На місці подій працюють кінологи, патрульні, слідчо-оперативна група, криміналісти. Розслідування перебуває під контролем керівництва поліції. За фактом події порушили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство.

Примітно, що, за попередніми даними, нападники не збиралися вбивати чиновника, а хотіли лише заволодіти його майном.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на території однієї зі шкіл столиці знайшли два тіла з ножовими пораненнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?