Турчинов зробив тривожну заяву про плани Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов зробив тривожну заяву про плани Путіна

Турчинов зробив тривожну заяву про плани Путіна
Джерело:  РНБО

На Донбасі фіксується збільшення кількості російської зброї, в той час як президент РФ Володимир Путін готується до початку наступальної війни.

Про це секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов розповів в ході зустрічі з делегацією парламенту Канади, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр РНБО.

Читайте також: Порошенко розповів про сценарій введення миротворців ООН на Донбас

Турчинов підкреслив, що введення миротворців ООН на Донбас може припинити перекидання зброї і боєприпасів з Росії до бойовиків, і тому Путін виступає проти збройної місії.

Також в рамках військових навчань "Захід-2017" Росія успішно випробувала морські, повітряні і наземні складові ядерної тріади, що демонструє готовність до початку "потужної континентальної війни".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Турчинов розповідав про відпрацювання Росією нанесення ракетно-ядерного удару на останньому етапі військових навчань "Захід-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?