У Росії пара канібалів 20 років вбивала людей: з'явилися деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пара канібалів 20 років вбивала людей: з'явилися деталі

У Росії пара канібалів 20 років вбивала людей: з'явилися деталі
Джерело:  L!fe #шоу

У російському Краснодарі затримали подружжя Дмитра та Наталію Бакшеєвих, яких підозрюють у скоєнні безлічі вбивств і канібалізмі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.

Відзначається, що про дивні захоплення дізналися випадково, - Дмитро працював ремонтником, і на одному з об'єктів залишив телефон, де знайшли його фото з людською рукою у роті, та пальцями в носі. Під час затримання чоловік сильно пручався, - влаштував у кімнаті гуртожитку льотного училища, де вони жили, барикади, в той час як його дружина здалася сама.

Читайте також: Безхатько у Франції вбив 90-річного чоловіка і повечеряв його язиком і серцем

В кімнаті було знайдено відро з чимось, схожим на кров, по стінках, а сусіди скаржилися, що з кімнати постійно смерділо "корвалолом і бомжами", і що вони намагалися домогтися виселення, проте кожна спроба поговорити закінчувалася скандалом.

Наталя Бакшеєва в розмові з психологом по фотографіях зниклих впізнала близько 30-ти своїх жертв, але точної кількості не змогла їх назвати, лише згадавши, що вони промишляли канібалізмом приблизно з кінця 90-их. Її слова підтверджує знайдене фото, датоване 1999 роком, на якому зображена людська голова з апельсинами на блюді.

На даний момент слідчі змогли розкопати близько семи трупів. Встановлюється, чи не додавали злочинці людське м'ясо до їжі в їдальні льотного училища.

Примітно, що було відкрито кримінальну справу за статтею лише про одне вбивство за фактом виявлення тіла жінки, з рукою якої фотографувався Бакшеев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?