Україна отримала перше золото на "Іграх нескорених"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна отримала перше золото на "Іграх нескорених"

Україна отримала перше золото на "Іграх нескорених"

На спортивних змаганнях "Ігри нескорених" в Торонто, Канада, збірна України продовжує перемагати. Перше золото команді приніс у бігу на 1500 метрів Олег Зимніков.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку збірної України в Facebook.

"Перше золото! Олег Зимніков здобув перемогу в бігу. Перед початком Ігор Олег сказав, що він впевнений, що Україна має всі шанси на перемогу на #InvictusGames. Так і є", - йдеться в дописі.

Українці пишаються представниками збірної, що виражають у коментарях під повідомленням: "Наші хлопці - найкращі! Радію усім серцем", "Молодчинка!Слава Україні!", "Ура! Найщиріщі вітання".

Читайте також: Світоліна стала третьою ракеткою світу

Нагадаємо, це не перший радісний момент для Національної збірної України на "Іграх нескорених". Колишній військовослужбовець Збройних Сил України, а нині — лейтенант Національної поліції Сергій Торчинський здобув бронзу у легкоатлетичній дисципліні штовхання ядра 6 кг (категорія IF4).

"Ігри нескорених" (Invictus Games) - міжнародні спортивні змагання в параолімпійському стилі, засновані принцом Уельським Гаррі в 2014 році. У "Іграх" беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими при виконанні службових обов'язків.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві 22 та 23 квітня відбудулися Національні спортивні змагання "Ігри нескорених".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?