Сім'я Порошенко оригінально привітала його з днем народження
Категорія
Політика
Дата публікації

Сім'я Порошенко оригінально привітала його з днем народження

Сім'я Порошенко оригінально привітала його з днем народження
Джерело:  online.ua

26 вересня 2017 року президенту України Петру Порошенко виповнилося 52 роки, з чим його оригінально привітала його родина.

Відповідний відеоролик був опублікований на сторінці Фонду Порошенка в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Інтеграція України в Євросоюз незворотна - Порошенко

Відзначимо, що дружина президента Марина Порошенко зіграла роль ведучої новин, розповівши про досягнення свого чоловіка на посаді президента, зокрема, - про початок реформ, отримання безвізового режиму, об'єднання цивілізованого світу навколо захисту української держави.

Первісток Петра Порошенка Олексій з дружиною Юлією привітав батька з Майдану, молодший син Михайло висловив вітання з футбольного майданчика, в той час як дочки Олександра та Євгенія в ході привітань продемонстрували свої навички гри на музичних інструментах і малювання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися дані про кількість ботів, які коментують записи на сторінці Петра Порошенка в соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?