Нардеп жорстоко поквитався з нападником на його будинок - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп жорстоко поквитався з нападником на його будинок - ЗМІ

Нардеп жорстоко поквитався з нападником на його будинок - ЗМІ
Джерело:  online.ua

У Дніпропетровській області чоловік спробував спалити будинок і автомобіль, які імовірно належали народному депутату Юрію Березі, і опинився в реанімації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на INSIDER.

Читайте також: Стрілянина за участю нардепа в Києві: Мельничук прокоментував інцидент

Інцидент трапився 23 вересня в селі Чумаки на Дніпропетровщині, - невідомий підпалив одну з кімнат нежитлового будинку і припаркований біля річки автомобіль. Викликані на місце подій правоохоронці затримали чоловіка 1980 року народження з Кривого Рогу, який погрожував їм бойовою гранатою.

За даними ЗМІ, будинок належить Березі. При цьому в його декларації дійсно вказаний зареєстрований на його дружину будинок в селі Чумаки.

Примітно, що джерела в поліції стверджують, що затриманий на даний момент перебуває в реанімації Кривого Рогу зі зламаними хребцями і внутрішньочерепною гематомою, а до його побиття причетний нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві стався конфлікт зі стріляниною між народним депутатом Сергієм Мельничуком та місцевими жителями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?