Савченко знову потрапила в ДТП і поскаржилася Гройсману на дороги
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко знову потрапила в ДТП і поскаржилася Гройсману на дороги

Савченко знову потрапила в ДТП і поскаржилася Гройсману на дороги
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко потрапила на трасі Н14 в дорожньо-транспортну пригоду, що стало причиною бурхливого обурення.

Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: ДТП за участю Савченко: з'явилося відео моменту

Політик написала, що траса Н14 має регіональне значення, і через неї проводиться доставка зернових в порти Миколаївської області, через що фури розбивають дорогу, яку після ніхто не ремонтує.

Савченко розповіла, що близько п'яти ранку 26 вересня їхала по даній трасі з сестрою і помічником нардепа Тетяною Проторченко, коли вони в'їхали в яму, глибина якої сягала майже капота їх транспортного засобу. В результаті ДТП Надія Савченко травмувала шийний хребець і грудну клітку, в той час як її помічниця отримала розсічення голови.

У зв'язку з інцидентом нардеп звернулася до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана: "Де ті дороги, які ви ремонтуєте і які показують по телевізору?! На Марсі?!".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Одеській області Надія Савченко вилетіла на скільки дорозі в кювет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?