Вибухи на Вінниччині: Порошенко скликає військовий кабінет
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи на Вінниччині: Порошенко скликає військовий кабінет

Вибухи на Вінниччині: Порошенко скликає військовий кабінет

Президент України Петро Порошенко повідомив, що він всю ніч слідкував за подіями у Калинівці. Через надзвичайну ситуацію на складах з боєприпасами у Вінницькій області він вирішив скликати військовий кабінет.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на запис, зроблений президентом на його офіційній сторінці у Facebook.

"Прийняв рішення скликати військовий кабінет за участі прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій одразу після їх повернення з Вінниці", - написав гарант.

Читайте також: Генштаб повідомив, що на складах у Калинівці немає хімічної зброї

Згідно з дописом, отримавши доповідь начальника Генштабу та голови СБУ, президент одразу доручив їм вилетіти на Вінниччину. Крім того, Порошенко отримував інформацію штабу з ліквідації аварії від прем'єр-міністра та міністра оборони всю ніч.

"Хочу відзначити ефективні дії центральної та місцевої влади під час евакуації населення. Окремо хочу подякувати всім волонтерам, які допомагають рятувати людей", - наголосив президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Калинівці Вінницької області сталася надзвичайна подія: горять і вибухають боєприпаси в 48-му арсеналі Збройних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?