Журналісти з'ясували, скільки Марина Порошенко витратила на вітальний ролик президенту
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Журналісти з'ясували, скільки Марина Порошенко витратила на вітальний ролик президенту

Журналісти з'ясували, скільки Марина Порошенко витратила на вітальний ролик президенту

Дружина президента України Марина Порошенко заплатила 4,5 тис. гривень за виробництво ролика-привітання на базі студії державного каналу іномовлення UA/TV.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Таку цифру назвала прес-секретар Марини Порошенко Інна Битюк на запит програми "Схеми".

При цьому журналісти звертають увагу на те, що кількома днями раніше прес-секретар Марини Порошенко повідомляла, що "за цю роботу ніхто ніяких грошей не платив".

Крім того, журналісти наголошують, що ролик з відеопривітанням Петра Порошенка від дружини був записаний у студії ДП "Мультимедійна платформа України", яку використовує канал UA/TV Міністерства інформаційної політики. Вони поцікавилися, чому для запису була обрана саме державна студія.

"Студія (...) була обрана, виходячи з дизайну і технічних можливостей, зокрема, наявності великого екрану для трансляції відеоматеріалів", – йдеться у відповіді.

Прес-секретар дружини президента додала, що Марина Порошенко заплатила за користування державною студією.

Читайте також: Підрахована кількість ботів, що коментують дописи Порошенка у Facebook

"Користування студією підтверджено двостороннім договором між Мариною Порошенко та керівництвом ДП "Мультимедійна платформа України". Вартість послуг склала 4500 гривень", – йдеться у відповіді від 27 вересня.

На підтведження слів прес-секретара першої леді "Схемам" надали копію квитанції, в якій платником зазначена сама Марина Порошенко.

Нагадаємо, що вранці 26 вересня прес-секретар Марини Порошенко у коментарі виданню "Главком" заявляла: "Я знаю точно, що за цю роботу ніхто ніяких грошей не платив. Зараз ХХI століття, зняти відео не є проблема. Це відео знімала не студія, а скажімо так, друзі".

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 вересня 2017 року президенту України Петру Порошенко виповнилося 52 роки, з чим його оригінально привітала його родина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?